Agro Block & Homefarm

Eco-vriendelijke plantenbakken

Nieuws: Internationale markten spelen een belangrijkere rol

Agro Block is van plan uit te breiden naar een aantal nieuwe markten om aan de stijgende vraag naar duurzame producten te voldoen.

Lars Carstensen, algemeen directeur of Agro Block Handel og Service ApS.

Volgens directeur Lars Carstensen van Agro Block Handel og Service ApS, een in Denemarken gevestigde fabrikant van plantenbakken uit gerecycled materiaal, plant het bedrijf voor grensoverschrijdende uitbreiding. "We onderzoeken uitbreiding naar een aantal landen door middel van partnerschappen met lokale bedrijven.", zegt Lars Carstensen en hij vervolgt: “De behoefte aan duurzame producten zoals die Agro Block biedt is globaal en kent geen grenzen. Daarom moeten de producten in alle uithoeken van de wereld beschikbaar zijn. ”

De planning bevindt zich in de laatste fase en de eerste partnerschappen zijn al aan de gang. "We krijgen een enorme interesse in onze gerecyclede producten, omdat we premiumproducten tegen een redelijke prijs produceren", zegt Lars Carstensen.

Voor Agro Block de presentatie van de plantenbakken in fysieke winkels is belangrijk. Daarom is de zoektocht naar partners binnen import, distributie en retail begonnen. Agro Block zal later een verklaring vrijgeven met informatie over welke markt (en) de eerste zullen zijn.

Agro BlockHandel og Service ApS is een in Denemarken gevestigde fabrikant van plantenbakken van gerecycled materiaal. Agro BlockDe producten van Amazon zijn te koop op Amazon in het VK, Duitsland, Spanje, Italië en Frankrijk. Verder zijn ze te koop bij een aantal retailers in Denemarken.