Agro Block & Homefarm

Plantenbakken van gerecyclede materialen

  • We gebruiken plastic afval voor decoratieve plantenbakken.
  • We kopen plastic afval en gebruiken het als onze producten.
  • We maken plastic afval tot een waardevolle grondstof.

We hopen bij te dragen aan een wereld zonder plastic afval in het milieu!

Verantwoorde consumptie

Het bereiken van economische groei en duurzame ontwikkeling vereist dat we onze ecologische voetafdruk dringend verminderen door de manier waarop we goederen en hulpbronnen produceren en consumeren te veranderen.

Efficiënt beheer van natuurlijke hulpbronnen

Het efficiënte beheer van onze gedeelde natuurlijke hulpbronnen en de manier waarop we giftig afval en verontreinigende stoffen verwijderen, zijn belangrijke doelen om dit doel te bereiken.

The UN Sustainable Development Goals

De duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN moedigen industrieën, bedrijven en consumenten aan om te recyclen en afval te verminderen, is net zo belangrijk, net als het ondersteunen van ontwikkelingslanden bij de ontwikkeling van meer duurzame consumptiepatronen door 2030.
VN duurzame ontwikkeling doelstelling nr. Logo van 12 Responsible Consumption

Verantwoorde consumptie

Verantwoorde consumptie is een van de 17-doelstellingen voor duurzame ontwikkeling, die deel uitmaakt van de ontwikkelingsagenda voor duurzame ontwikkeling richting 2030.

Agro Blockrol

Agro Block draagt ​​bij aan verantwoorde consumptie en productie door afval in grondstoffen om te zetten en dus: de hoeveelheid afval te verminderen & de behoefte aan nieuwe grondstoffen te verminderen.